Dilatasyon Profili İhtiyaçlarınızda Projelerinize Özel Çözümler

29-11-2023 09:39
Dilatasyon Profili İhtiyaçlarınızda Projelerinize Özel Çözümler

Tam Sızdırmaz profilleri ile dilatasyon boşluklarındaki sızıntı ile ilgili problemleri artık görmezden gelebilirsiniz. Güçlü alüminyum ayak profilli, Paslanmaz Çelik Kapakları ve ayrıca iyi hareket ve yük kapasitesi sağlayan fitillere sahip olan ARFEN Tam Sızdırmaz Dilatasyon Profilleri, farklı ayak yükseklikleri ile her türlü zemin kaplamasına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu geniş ürün yelpazesi ve teknik destek ile tüm dünyadaki, Hastaneler, Havaalanları, Otoparklar, Alışveriş Merkezleri, Konutlar, Ticari Binalar, Askeri Binalar'da ARFEN ürünlerini görebilirsiniz.

Çatlak kontrol derz sistemi, fabrika/tesislerin endüstriyel zeminlerinde proje kapsamında uygulanan plak betonlarında, beton yüzeyindeki çatlakları önlemek için tasarlanmış bir üründür. Çatlak kontrol derz sistemi, 40x10 mm soğuk çekme laması, çelik saplamalar, 8 mm kalınlığında yük plakası, plastik dübel ve sacdan oluşan benzersiz bir üründür.

Teknik avantajın yanı sıra endüstriyel zeminlerde sıkça karşılaşılan derz noktalarında oluşan kırılma veya darbeye bağlı oluşabilecek yapı kusurlarını, üzerindeki soğuk çekme laması ile yapı ömrü boyunca korur. Sisteme entegre edilmiş olan yük plakası sayesinde üzerinden geçen yükün kontrollü bir şekilde bir taraftan diğer tarafa aktarılmasını sağlar. Bazı proje tasarımcıları da bu zırhlı beton derz sistemini yerinde bırakılan kör kalıp olarak kullanıyor.

Arfen, sürekli olarak gömülen ve beton derzlere akan sıvıların geçişini engellemeyi amaçlayan beton yapı elemanı su yalıtım malzemelerine alıştığından daha fazla yatırım yapmaya devam ediyor. Su yalıtımı, sıradan inşaatlarda karşılaşılabilecek su, çamur, nem gibi zararlı unsurlara karşı yapıyı korur. Bu anlamda su yalıtım malzemeleri uygulamaları inşaat sürecinin vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.